19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Peste 150 de pompieri vor fi zilnic la datorie în perioada Sărbătorilor de Paște pentru a asigura misiunile de protecție a populației din județul Cluj. Sunt pregătite în permanență pentru isu clujintervenție 108 autospeciale și mijloace tehnice pentru stingerea incendiilor, descarcerare, SMURD, căutare-salvare, precum și alte tipuri de tehnică.

În perioada premergătoare Sărbătorilor de Paște, au fost desfășurate verificări pe linia prevenirii incendiilor la biserici și unități de cazare. Pompierii militari au derulat recunoașteri și controale la lăcașurile de cult și la spațiile destinate cazării persoanelor, unde se preconizează aflux mare de persoane. Nu au fost identificate nereguli grave care să impună oprirea funcționării, însă au fost aplicate 3 de amenzi, în cuantum de 11500 lei, și au fost acordate 20 de avertismente privind nerespectarea regulilor privind fumatul, întreținerea și utilizarea instalațiilor de alimentare cu energie electrică și a mijloacelor de primă intervenție.

Inspectorii de prevenire au avut în atenție dotarea cu stingătoare, menținerea liberă a căilor de evacuare, respectiv de acces cu autospecialele de stingere, utilizarea corectă a instalațiilor electrice și posibilitatea utilizării hidranților exteriori în cazul unui incendiu.

Pe timpul acțiunilor preventive, a fost instruit personalul clerical asupra modalităților practice de coordonare a evacuării enoriașilor, dar și asupra utilizării stingătoarelor de incendiu dispuse în interiorul lăcașelor de cult.

Alăturat vă transmitem pentru diseminare, câteva măsuri generale privind apărarea împotriva incendiilor recomandate în preajma Sărbătorilor de Paște și a Zilei Internaționale a Muncii (1 Mai).

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh