24
Joi, Oct
44 New Articles

Administrație
Typography

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că pe două drumuri județene recent asfaltate au fost executate lucrări de marcaje rutiere ce au drept scop drumuri judetene asfaltateasigurarea unei circulații în condiții de siguranță.

Astfel, pe drumul judeţean DJ 161B Călărași – Călărași Gară s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 2,13 kilometri, de la kilometrul 40+400 până la kilometrul 42+530.

Pe drumul județean DJ 109E Vad – limită cu județul Sălaj au fost executate, de asemenea, lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 2,4 kilometri, de la kilometrul 14+484 până la kilometrul 16+884.

În perioada imediat următoare execuția de marcaje rutiere va continua pe mai multe drumuri județene unde au fost finalizate lucrările de asfaltare.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh