22
Vi, Noi
51 New Articles

Administrație
Typography

În cursul lunii aprilie 2019, în dosare de corupție instrumentate de D.N.A., au fost condamnați 59 inculpați prin 20 hotărâri judecătorești definitive, între persoanele condamnate definitiv figurează:logo dna

          un secretar de stat minister, 2 ofițeri de poliție, un avocat, un inspector antifraudă, un consilier ANAF, un primar comună.

          Pedepsele dispuse de judecători față de cei 59 inculpați variază între 8 ani închisoare și 1 an cu amânare.

          Detalii se regăsesc pe pagina de Internet, la adresa www.pna.ro, secțiunea „Comunicate – hotărâri definitive de condamnare”.

          Având în vedere că, în multe cazuri, între pronunțarea deciziilor, motivarea acestora și transmiterea acestor decizii de către instanțele de judecată, în format electronic, se înregistrează o anumită diferență de timp, D.N.A. a decis publicarea unor informări cu privire la soluțiile de condamnare definitive, la momentul pronunțării acestora, sub formă de comunicate de presă.

          În acest fel, D.N.A. răspunde cerinței de informare a opiniei publice asupra întregului proces penal în cazuri de mare corupție, inclusiv asupra finalității dosarelor trimise spre judecare.

 

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh