29
Ma, Noi
34 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Judeţean Cluj, condus de liberalul Păunel Tișe, ne informează despre alte lucrări de peticire, pe un drum lung de zeci de kilometri, cu o porțiune de așternere a asfaltului pe doar un sfert din această reparatii mariselsuprafață. „Consiliul Judeţean Cluj a demarat pe drumul judeţean 107P (DN 1) Gilău – Someşul Rece – Mărişel – DN 1R lucrări de întreținere ce au drept scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere pe un tronson în lungime de 41,9 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 41+900. Lucrările vizează trei sectoare distincte, în funcție de tipul de lucrări ce vor fi executate.

În această etapă, pe sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 41+900 și 35+000 se execută lucrări de frezare în vederea plombărilor cu mixturi asfaltice. În continuare, pe sectorul situat între kilometrul 35+000 și kilometrul 25+500 vor fi executate lucrări de frezare, realizarea de șanțuri și montarea de parapeți metalici pe sectoare, decolmatarea podurilor și podețelor, precum și tăierea lăstărișului situat în vecinătatea căii de rulare. Lucrările pe acest sector de aproximativ 10 kilometri vor fi finalizate cu așternere de covor asfaltic. De asemenea, pe sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 25+500 și 0+000 vor fi executate lucrări de asfaltare pe sectoare precum și lucrări de reparare a căii de rulare și de asfaltare a podurilor și podețelor.

Lucrările de întreținere executate pe acest drum județean au scopul de a asigura o circulație normală, în condiții de siguranță, până în momentul în care vor demara lucrările de reabilitare și modernizare întrucât  în data de 11 august a.c. Consiliul Județean a înaintat notificarea de reziliere a contractului de proiectare și execuție a lucrărilor încheiat cu Asocierea Kiat Group Construct SRL –Tehnic Asist SRL – Damar Consult SRL”, ne informează Biroul de presă de la Consiliul Județean Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh