03
Vi, Apr
55 New Articles

Administrație
Typography

Consiliul Județean Cluj a achiziționat două noi echipamente medicale ultraperformante pentru Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, unitate medicală aflată în subordinea forului județean.spitalul de recuperare

Pentru cumpărarea celor două noi aparate, un aparat de anestezie și un ecograf portabil pentru musculoscheletal, Consiliul Județean a alocat din bugetul propriu aproximativ 245.000 de lei.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, consideră că în anul Sănătății trebuie continuată seria investițiilor în infrastructura sanitară. O dovadă certă în acest sens o reprezintă și achiziționarea acestor aparaturi de înaltă tehnologie de care vor beneficia cei aproximativ 11.000 de pacienți internați anual în Spitalul clujean de Recuperare.

Aparatul de anestezie asigură desfășurarea în condiții de maximă siguranță a intervențiilor chirurgicale și a procedurilor de anestezie-terapie intensivă pentru specialitățile ortopedie și traumatologie, ortopedie pediatrică, chirurgie plastică și microchirurgie reparatorie, precum și chirurgie oncologică. Ecograful portabil pentru musculoscheletal este strict necesar în investigarea pacienților aparținând specialităților reumatologie și balneologie și permite o diagnosticare precisă, cu ajustarea palierului terapeutic.

Noile dotări fac parte dintr-un amplu program de investiții în sistemul medical clujean, investiții care vor continua să fie susținute de Consiliul Județean și în anul 2020.

 

 

Biroul de presă

26 noiembrie 2019

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh