03
Vi, Apr
55 New Articles

Administrație
Typography

            Consiliul Județean Cluj a achiziționat recent 25 de echipamente și aparate medicale ultramoderne care au fost date în folosință în cadrul Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal (ICUTR) Cluj.institutul de transplant renal

            Valoarea aparatelor și echipamentelor achiziționate este de peste 250.000 de lei. Banii special  alocați în acest scop de către forul administrativ județean au fost folosiți pentru dotarea Institutului de Transplant Renal cu un transductor convex pentru ecograf și un ghid pentru puncție, un transductor liniar pentru ecograf, două ureteroscoape rigide, șase monitoare pentru urmărirea funcțiilor vitale ale pacienților, 10 seringi automate, 2 seringi automate TCI, un ultracongelator pentru uz medical și o trusă chirurgicală.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, consideră că achiziția de aparatură medicală de ultimă generație este mai mult decât necesară pentru efectuarea celor mai complexe investigații și tratamente. Investițiile realizate constant de forul administrativ județean în domeniul sanitar contribuie în mod direct la creșterea calității actului medical precum și la salvarea vieții și a sănătății a mii și mii de pacienți, anual.

 

 

Biroul de presă

27 noiembrie 2019

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh