02
Joi, Apr
59 New Articles

Administrație
Typography

Consiliul Județean Cluj a achiziționat 23 de noi aparate și echipamente medicale de ultimă generație care au fost date în folosință în cadrul Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.aparatura noua

Valoarea noilor dotări este de 751.500 de lei. Banii special alocați în acest scop de către Consiliul Județean, din bugetul propriu al instituției, au fost folosiți pentru dotarea Institutului cu trei defibrilatoare cardiace, patru aspiratoare chirurgicale de secreții, 14 cărucioare pentru administrarea medicație, o centrifugă și un sistem de telemetrie.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, consideră că echipamentele medicale ultraperformante, de ultimă generație, sunt indispensabile pentru un act medical de cea mai bună calitate. Achiziționarea de către Consiliul Județean a acestor noi dotări medicale va contribui esențial la salvarea a numeroase vieți și la ameliorarea stării de sănătate a numeroși pacienți ce suferă de boli de inimă. 

 

 

Biroul de presă

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh