19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turdenii și cei din Câmpia Turzii care muncesc sau studiază în Cluj au întârziat în această dimineață. Drumul a fost blocat rapid din cauza poleiului iar drumarii au intervenit abia după ora 7.00. drumul turda cluj

Oamenii sunt extrem de nemulțumiți pentru că drumarii au întârziat cu intervenția pe acest tronson, provocând un adevărat haos.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează  că în județul Cluj, pe tronsonul Turda – Cluj-Napoca al DN1 (E81) se semnalează porțiuni acoperite cu polei.

Din cauza unui autotren rămas imobilizat pe carosabil, ca urmare a porțiunilor acoperite cu polei, traficul se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN1 (E81) Turda – Cluj-Napoca, în zona localității clujene Tureni. Drumarii acționează pentru remedierea situației.

Pentru evitarea situațiilor nedorite pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum, să nu efectueze manevre periculoase în trafic și, în condițiile unui carosabil alunecos, să nu bruscheze comenzile vehiculului.

Pentru a permite drumarilor să acționeze în mod corespunzător pentru remedierea situației, circulația rutieră pe acest segment a fost oprită pe ambele sensuri.

Abia la ora 8.45 circulația pe DN 1 între Turda și Cuj-Napoca a fost reluată și se desfășoară în condiții de iarnă.

Sursa foto: Facebook

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh