25
Joi, Apr
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru punerea în aplicare a hotărârii Comitetului Național Pentru Situații Speciale de Urgență nr. 7/11.03.2020, Președintele Consiliului Județean Cluj a luat măsuri pentru a reduce riscul răspândirii epidemiei COVID-19, precum și măsuri de protecție a angajaților și a publicului care are contact cu funcționarii publici din instituție.consiliul judetean cluj

Drept urmare, Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a emis două dispoziții cuprinse în Anexa 1 (Dispoziția 112 din 12 martie 2020 privind stabilirea unor măsuri pentru Consiliul Județean Cluj) și Anexa 2 (Dispoziția nr. 113 din 12 martie 2020 privind stabilirea unor măsuri pentru entitățile publice din subordinea/ de sub autoritatea Consiliului Județean Cluj) și Anexa 3 (măsuri de prevenție contra răspândirii virusului COVID-19  la nivelul DGASPC Cuj).

În funcție de natura activității desfășurate, entitățile din subordinea/ de sub autoritatea Consiliului Județean Cluj vor identifica soluții alternative pentru evitarea utilizării de către angajați a transportului public în comun în perioada de aglomerație.

Încurajăm publicul larg, ca în perioada următoare, să transmită solicitările adresate instituției pe e-mailurile oficiale care sunt afișate pe site-ul www.cjcluj.ro.

 

Biroul de presă

12 martie 2020

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh