24
Mie, Apr
6 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Cluj s-au efectuat 117 teste vizavi de presupuse infecții cu coronavirus unor persoane din județele Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare.coronavirus izolare domiciliu carantina judetul cluj

În prezent, 1098 de persoane se află în izolare la domiciliu, 195 în carantină. Ieri au fost montate trei corturi de triaj la Spitalele din Turda, Gherla și Dej. Începând de ieri funcționează dispeceratul Covid 19, nr. tel. 0364.430.030, cu 7 linii telefonice, între orele 07-23, pentru toți cetățenii din jud. Cluj.

În acest moment e unicul de acest fel din România.

Prefectul de Cluj a omis, deliberat sau nu, să precizeze câte din nalize au eșit pozitive și câte negative, însă conform raportării făcute de Minsiterul Sănătății, aseară, la ora 18, doar unul din județele arondate Clujului apărea acolo: un caz nou din județul Maramureș. 

Deocamdată Grupul de COmunicare Strategică nu a mai raportat niciun caz nou, până la această oră, ultima raportare, aceeași deieri de la ora 18, indica un număr de 260 de infectați cu coronavirus, 14 cazuri noi.

 

(NR - informatii furnizate de prefectul judetului Cluj, Mircea Abrudean, joi, 19 martie 2020, ora 10:11)

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh