19
Sam, Sep
46 New Articles

Administrație
Typography

Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) - 698coronavirus

Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii de izolare/carantină: 833

Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență - 4

Sancțiuni contravenționale aplicate - 149; valoare -  316.035 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

100 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 44 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

18 clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030)

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 172 persoane în carantină, 585 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 146 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

9 persoane vindecate și externate în ultimele 24 ore, cu vârsta între 24-87 ani, din care 6 din județul Cluj și 3 persoane din alte județe.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh