27
Sam, Apr
1 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj anunță faptul că pe drumul județean 103Z Sălicea (joncțiunea cu drumul județean DJ 107R) – Micești – Tureni (joncțiunea cu drumul județean DJ 103G), recent preluat în administrare de forul administrativ județean, a început drum judetean micesti tureniasfaltarea.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: “Această investiție este rezultatul colaborării cu primarul comunei Ciurila, domnul Teodor Cristinel Popa, cu care facem o echipă foarte bună. Sunt convins că foarte mulți clujeni vor aprecia calitatea drumului, la finalul lucrărilor, în special cei care aleg să petreacă timpul liber în natură, în imediata apropiere a Clujului, dar nu numai“.

Lucrările de întreținere vizează un sector de drum în lungime de aproape 19 kilometri, de la kilometrul 0+000 la kilometrul 18+975. În această primă etapă, lucrările de asfaltare vizează sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 2+350.

 

 

Biroul de presă

25 august 2020

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh