30
Ma, Apr
2 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe fondul evoluției numărului de îmbolnăviri cu virusul Covid-19, peste 400 de forțe au acționat în cursul zilei de ieri, pe raza județului Cluj, în vederea verificării gradului de respectare a măsurilor și înterdicțiilor impuse în contextul stării de alertă.

 Astfel, sub coordonarea instituției prefectului, polițiștii clujeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale și  mijloace de transport persoane.

 În cadrul activităților derulate, au fost legitimate 846 de persoane și verificate peste 150 de societăți comerciale, precum și un număr de peste 250 mijloace de transport persoane.

 În urma abaterilor constatate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, au fost aplicate 160 de sancțiuni contravenționale, 150 dintre acestea fiind aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor individuale de protecție.

 Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a reduce la minim riscul de îmbolnăvire cu virusul Covid-19.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh