18
Joi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a cumpărat un nou echipament medical de ultimă generație care a fost livrat în această dimineață și care va fi dat în folosință, în cel mai scurt timp, în cadrul Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.computer tomograf

 Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Din dorința de a contribui la creșterea calității serviciilor medicale, investițiile noastre se îndreaptă atât spre spitalele pe care le avem în subordine cât și spre cele din județ. Scopul este de a oferi tuturor clujenilor un acces facil la investigațiile, intervențiile și tratamentele  de care au nevoie. Desigur, în luarea deciziei de achiziționare a acestui echipament au cântărit extrem de mult și parteneriatul pe care îl avem cu Primăria municipiului Câmpia Turzii, buna relație de colaborare cu domnul primar Dorin Lojigan, precum și interesele comune ce vizează dezvoltarea județului Cluj.”

 Astfel, forul administrativ județean a achiziționat pentru Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii un Computer Tomograf care va intra în dotarea Laboratorului de Radiologie. Valoarea aparatului medical este de 1.113.840 de lei, bani special alocați în acest scop din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj.

 

 

Biroul de presă

23 noiembrie 2020

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh