28
Dum, Feb
53 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 vaccinare etapa iiVineri, 15 ianuarie a.c., a debutat cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-Covid cuprinzând personalul din serviciile sociale, beneficiarii adulți din serviciile rezidențiale, copiii peste 16 ani, precum și angajații centrelor rezidențiale, de recuperare și de zi din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj, instituție de interes public subordonată Consiliului Județean Cluj.

Astfel, această primă acțiune a vizat vaccinarea unui număr de 102 persoane, salariați și beneficiari ai Centrului de Îngrijire și Asistență Cluj-Napoca, situat pe strada 21 Decembrie, nr. 138.

Totodată, la nivelul DGASPC Cluj vor fi imunizate în total peste 600 de persoane, într-un interval de 10 zile.

În vederea asigurării cadrului optim pentru desfășurarea activității de administrare a vaccinului anti-covid, au fost organizate echipe mobile formate din medici și asistente medicale din cadrul instituției publice clujene.

 

 

 

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh