19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a derulat marți, 27 aprilie a.c., împreună cu Primăria comunei Gilău, o acțiune de ecologizare a drumurilor județene 107P și 107N. Aceasta s-a concentrat pe zona celor două baraje și a lacului de acumulare Tarnița, respectiv pe sectorul de drum Gilău-Măguri-Răcătău.ecologizare cluj

            Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ”Derulată acum, în preajma Sfintelor Sărbători Pascale și a zilei de 1 mai, operațiunea de ecologizare a vizat curățarea a două dintre cele mai importante zone turistice ale Clujului. Acțiunea noastră este și o invitație adresată clujenilor ce vor decide să iasă la iarbă verde, de a lăsa natura exact așa cum au găsit-o, curată”.

             La această activitate Consiliul Județean Cluj a participat prin intermediul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Cluj care a asigurat și logistica necesară pentru desfășurarea în condiții optime a acțiunii: angajați, mijloace auto, mănuși de protecție, saci, etc.

           

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh