25
Joi, Apr
6 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul comunei Tureni, Daniela Elena Mănăilă, a avut o întâlnire de lucru cu prefectul, Tasnádi István Szilárd, cu directorul tehnic al Prefecturii Cluj, cu reprezentanți ai DRDP Cluj și cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.centura turda

Scopul reuniunii a fost reglementarea unei porțiuni a viitoarei centuri A3-DN15, care - conform planului inițial - punea în pericol drumul comunal dintre Tureni și Comșești, reabilitat prin PNDL.

Primarul Daniela Mănăilă le-a explicat partenerilor săi de discuție situația de fapt, potrivit căreia dacă proiectul inițial de realizare a centurii se punea în practică, obliga administrația publică locală de la Tureni să găsească soluții fie pentru devierea cu 700 de metri a drumului comunal, fie să supratraverseze centura A3-DN15.

Astfel, eforturile bugetare pentru Comuna Tureni ar fi fost imense și în totală disonanță cu o politică realizată în beneficiul cetățenilor, informează Biroul de Presă al Comunei Tureni

Din fericire, atât prefectul clujean, cât și ceilalți parteneri de discuție au înțeles propunerile primarului comunei Tureni și le-au acceptat in corpore.

Astfel, Centura A3-DN15 va trece pe deasupra drumului comunal dintre Tureni și Comșești, acesta fiind ultimul impediment în realizarea proiectului final de edificare a centurii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh