19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe un  sector al drumului județean 103Z Sălicea (DJ 107R) – Micești – Tureni (DJ 103G).drum judetean

 Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj“Fiind un drum care străbate o zonă cu numeroase obiective de agrement, am decis să intervenim pe acest drum județean în regim de urgență. Lucrările vor contribui la îmbunătățirea circulației autovehiculelor și la scurtarea timpilor de transport“.

 Astfel, între pozițiile kilometrice 0 și 9+560, se află în plină derulare, pe sectoare, lucrări de lărgire a căii de rulare de la 4 la 6 metri, respectiv de reprofilare cu așternere de piatră cilindrată. De asemenea, în cadrul acestor intervenții se vor reabilita mai multe podețe, decolmata șanțurile și executa defrișări și tăieri de vegetație.

La finalul acestor lucrări, în funcție de resursele financiare alocate, pe acest sector de drum urmează să fie turnat un strat de covor asfaltic, astfel încât drumul județean 103 Z să fie integral asfaltat.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh