26
Vi, Apr
1 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a predat constructorului amplasamentul în vederea demarării lucrărilor de întreținere pe drumul județean 161B Călărași – Călărași Gară, de la km 40+647 la km 42+530.calarasi

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Continuăm să intervenim pe cât mai multe drumuri județene, astfel încât la nivelul întregului județ circulația rutieră să se realizeze în condiții normale și de siguranță. Urmare a acestor lucrări, vom asigura locuitorilor din zonă un acces mult mai facil către cel mai important oraș din acest areal, municipiul Turda.”

Vor fi executate, astfel, lucrări constând în tratarea burdușirilor și a tasărilor, refacerea fundației din balast și din piatră spartă, completarea acostamentelor, dar și așternerea, pe sectoare, a unui strat de covor asfaltic. Ulterior, pentru asigurarea deversării controlate a apelor, vor fi curățate șanțurile și rigolele, respectiv înlocuite sau reabilitate podețele existente pe traseu.

 

 

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh