26
Vi, Apr
2 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Conducerea CNAIR a organizat o ședință de progres pe șantierul sectorului de autostradă Nadaselu – Mihaiesti, subsector 3A2 din Autostrada Transilvania.autostrada transilvania

La această ședința au participat reprezentanți ai Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Direcției Generale Organismul Intermediar pentru Transport, CNAIR S.A., Consultantului EGIS, cât și echipa de proiect a Antreprenorului.

Au fost analizate toate punctele critice de pe lungimea sectorului de autostrada, constatându-se că alunecările masive de teren reprezintă o situație de urgență.

În acest sens, s-a decis convocarea instituțiilor abilitate pentru stabilirea demersurilor necesare în astfel de situații. De asemenea, s-a decis și efectuarea unei expertize în regim de urgență pentru identificarea soluțiilor tehnice, care se vor implementa pentru punerea în siguranță a construcției. Soluțiile tehnice vor avea în vedere pe lângă punerea în siguranță a construcției și măsuri suplimentare pentru asigurarea durabilității acesteia.

În același timp, se are în vedere și clarificarea problemelor contractuale între Beneficiar și Antreprenor cu scopul implementării în regim de urgență a soluțiilor tehnice mai sus menționate. Totodată, se va urmări respectarea graficului de execuție, precum și adoptarea măsurilor de protecție, astfel încât lucrările deja executate să nu fie afectate de fenomenele meteorologice specifice perioadei următoare.

 

CNAIR

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh