28
Joi, Mar
23 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziționarea a șase noi echipamente medicale pentru Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca. Este vorba despre o cutie protectoare cu injector compatibil RMN, trei protecții de plumb pentru parteaconsiliul judetean cluj inferioară și cea superioară a corpului, atașate la masa radiologică, o stație centrală de monitorizare și o targă hidraulică cu sistem de protecție laterală.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Rațiunea care a stat la baza deciziei de a cumpăra aceste echipamente e legată de faptul că actul medical trebuie realizat la cele mai înalte standarde. Totodată, siguranța și confortul pacienților pe durata examinărilor, și nu numai, trebuie să primeze.”

Pentru a cumpăra cele șase dotări forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu, 150.000 de lei. Cinci dintre echipamente au fost deja livrate, instalate și puse în funcțiune în cadrul Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu”, procedura de achiziție pentru targa hidraulică fiind în derulare.

 

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh