19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj informează că în urma verificărilor efectuate de specialiștii săi, la nivelul județului Cluj au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumurilor publice pe timp de iarnă, de către administratorii drumurilor.

Astfel, cu amendă în valoare de 10440 de lei a fost sancționat administratorul DN1,  cu 14.500 de lei cel al DJ 108C, Gârbău-Răchițele-Doda Pilii.

Amenzi mai mari au fost date societății care trebuia să deszăpezească DJ108A, Ciucea-limită cu județul Sălaj, în cuantum de 3.045 de lei,  și administratorului străzii Pădurii și Bulevardului Muncii, din municipiul Cluj-Napoca.

Bineînțeles că nivelul acestor amenzi îi fac să râdă pe administratorii societăților care primesc sume importante de la bugetul național sau județean ori local pentru întreținerea drumurilor pe timpul sezonului rece.

 Consiliul Județean, la rândul său, a venit cu câteva precizări, una dintre ele susținând că intervențiile de deszăpezire și de combatere a poleiului se desfășoară, conform normativelor în vigoare, DOAR DUPĂ ÎNCETAREA VISCOLULUI, a ninsorii viscolite sau a altor condiții meteorologice extreme.

În urma fiecărei reclamații referitoare la calitatea serviciilor de deszăpezire, prestatorii de servicii aflați în relație contractuală cu forul administrativ județean sunt notificați în regim de urgență, pentru remedierea cât mai rapidă a acestor situații, susține conducerea Consiliului Județean.

Mai mult decât atât, în cazurile în care se constată încălcări ale obligațiilor asumate, Consiliul Județean Cluj sancționează pecuniar prestatorii de servicii, transmite forul județean.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh