29
Ma, Noi
34 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, Borbely Laszlo, a declarat că aproximativ 2.300 de familii ar putea cumpăra locuinţele ANL în care stau cu chirie şi că, dacă 60% din ele ar face acest pas, s-ar aduna circa 40 de milioane de euro, din care s-ar putea construi noi blocuri.
Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, Borbely Laszlo, a declarat într-o conferinţă de presă că în acest an vor fi date în folosinţă 3.000-3.500 de locuinţe ANL, dar că în 2009 numărul lor se va dubla.

„Familiile tinere ce locuiesc în apartamente ANL pot rămâne chiriaşe sau au posibilitatea de a le achiziţiona, după cinci ani, la 75 la sută din preţul pieţei. Din calculele noastre, există în momentul de faţă aproximativ 2.300 de familii care ar putea să cumpere locuinţele ANL în care stau. Dacă măcar 60 la sută din aceste familii ar face acest pas, s-ar strânge circa 40 de milioane de euro, bani care să fie alocaţi construirii de noi blocuri ANL în ţară. În acest an, vom da în folosinţă 3.000-3.500 de locuinţe ANL, dar anul viitor vom dubla numărul locuinţelor predate populaţiei”, a declarat ministrul Borbely Laszlo.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh