27
Lun, Iun
38 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

CJ CLuj a trimi următorul comunicat de presă, în această dimineață, la ora 10:23: „Consiliul Județean Cluj informează reprezentanții mass-media în legătură cu faptul că marți, 14 iunie 2022, cu începere de la ora 11.00, se va desfășura ședința extraordinară a deliberativului județean.

Ședința de consiliu județean se va desfășura exclusiv online, prin intermediul unei platforme web dedicate ce permite realizarea de videoconferințe prin live streaming.

Menționăm faptul că ședința deliberativului județean va fi transmisă, de asemenea, live, pe pagina oficială de Facebook a Consiliului Județean Cluj www.facebook.com/cjcluj.

În ceea ce privește ordinea de zi a ședinței și proiectul de hotărâre ce va fi supus dezbaterii, acestea pot fi consultate pe pagina web a Consiliului Județean Cluj, la adresa https://cjcluj.ro/proiect-hotarare/.”

Ce credeți că era așa urgent? Proiectul de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi a Statului de funcţii pentru Consiliul Judeţean Cluj...

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh