29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Stadiul activităților desfășurate cu privire la debutul noului an școlar a fost discutat astăzi într-o videoconferință prezidată de premierul României, domnul Nicolae Ciucă, împreună cu ministrul educației, domnul Sorin Cîmpeanu, ministrul afacerilor interne, domnul Lucian Bode și alături de reprezentanții prefecturilor din țară. Din partea Instituției Prefectului – Județul Cluj, a participat domnul subprefect, Tasnádi István-Szilárd.
La nivelul județului Cluj, structurile aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Gruparea de Jandarmi Mobilă) se vor implica activ astfel încât anul școlar 2022-2023 să înceapă în deplină siguranță și acest climat să fie menținut pe tot parcursul desfășurării acestuia.
În prima zi de școală, începând cu primele ore ale dimineții zilei de 5 septembrie, în perimetrul unităților de învățământ, vor fi asigurate efectivele necesare pentru menținerea ordinii și liniștii publice, mai ales în proximitatea trecerilor de pietoni.
La revenirea în bănci, elevii școlilor din România vor găsi manualele necesare, care să le ușureze studiul materiilor din acest an. 98% dintre unitățile de învățământ din țară au reușit deja să își asigure necesarul de manuale, iar vestea și mai bună vine spre liceeni: aceștia vor avea puse la dispoziție suporturile de curs atât în format fizic, cât în format digital.
 Elevii din județul Cluj care nu au școala în proximitatea locuinței vor avea asigurat transportul până la unitatea de învățământ.
 
Instituția Prefectului Județului Cluj
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh