19
Mie, Iun
5 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică pe drumul județean 103G limită cu județul Alba – Podeni – Moldovenești – Cheia – Săndulești – Tureni – Ceanu Mic – Aiton – Gheorgheni – Centura ocolitoare Vâlcele – Apahida. Acestea au drept principal scop asigurarea unei circulații normale, în condiții de deplină siguranță.

Lucrările de întreținere, în ansamblu, vizează un sector în lungime de 45,608 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 13+200 și 58+808. În cadrul acestora, vor fi asfaltate trei sectoare, respectiv pe raza localităților Moldovenești și Tureni, precum și podul din localitatea Cheia.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ,,Sunt lucrări necesare întrucât acest drum județean, unul dintre cele mai lungi pe care Consiliul Județean le are în administrare, asigură legături utile cu alte drumuri județene, dar și cu drumurile naționale DN 75 și DN 1. De asemenea, el se află pe o relație directă între județul Alba și municipiul Cluj-Napoca, traversând o zonă întinsă a județului, inclusiv Rezervația naturală Cheile Turzii”.

În această fază se execută lucrări de frezare a zonelor deteriorate precum și plombări cu îmbrăcăminți asfaltice, tratarea burdușirilor și a tasărilor și realizarea de șanțuri.

De asemenea, vor mai fi executate lucrări constând în tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea platformei drumului, completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, refacerea timpanelor și a camerelor de cădere, înlocuirea de podețe, montarea de parapeți metalici în zonele unde situația o impune, curățarea albiilor de sub poduri și așternerea de covor asfaltic pe sectoare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh