19
Mie, Iun
5 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere curentă și periodică pe sectorul Valea Ierii – Plopi – Gura Râșca, situat pe drumul județean 107N. Acestea vizează un tronson în lungime de aproape 15 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 14+000 și 28+600.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Ne străduim să îmbunătățim condițiile de circulație pentru toți clujenii. Cât timp vremea ne va permite vom interveni pe cât mai multe drumuri, mai ales în zona de munte și, în mod deosebit, pe sectoarele de drum județean care constituie legături directe între drumurile județene/naționale importante”.

În cadrul lucrărilor vor fi executate o serie de operațiuni de întreținere specifice drumurilor pietruite constând în așternerea stratului de balast, reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, asigurarea scurgerii apelor din vecinătatea drumului, curățarea șanțurilor și a rigolelor și tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea platformei drumului.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh