29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
O echipă de funcționari ai Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Cluj, instituție publică de interes județean aflată sub autoritatea Consiliului Județean, se va deplasa ?joi, 3 noiembrie a.c., începând cu ora ⏱ 09.30, în localitatea Ceanu Mare, cu stația mobilă, în vederea preluării documentelor pentru întocmirea ?cărților de identitate, în principal, ca urmare a modificărilor survenite odată cu aprobarea Nomenclatorului stradal al comunei.
✅În acest context, ☑️cetățenii de pe raza comunei care au cărțile de identitate expirate sau care urmează să expire în următoarele 180 de zile, ☑️tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, precum şi ☑️persoanele aflate în alte situații care impun eliberarea unui nou act de identitate şi ☑️cei care solicită viză de reședință sunt invitați să se prezinte cu toate documentele necesare eliberării cărții de identitate la sediul Primăriei comunei Ceanu Mare.
✅Pentru desfășurarea în bune condiții a activităților ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărții de identitate, respectiv de ?preluare a imaginilor, ?cererilor şi documentelor necesare, funcționarii Direcției Județene de Evidență a Persoanelor beneficiază de sprijinul angajaților din cadrul Primăriei Ceanu Mare, precum şi de colaborarea organelor de poliție locale.
☑️Reamintim faptul că, pentru a veni în sprijinul clujenilor, Direcția Judeţeană de Evidență a Persoanelor Cluj se deplasează periodic în comunitățile județului cu stația mobilă de ?preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare pentru eliberarea actelor de identitate. ℹ️ Dotată cu aparatură modernă, aceasta a fost achiziționată în cadrul proiectului european ,,Modernizarea activităților de evidență a persoanelor din județul Cluj”, câștigat și implementat de Consiliul Județean Cluj.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh