09
Sam, Dec
13 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj susține campania națională de donare de sânge „Avem același sânge”, lansată de Digi 24, împreună cu Centrele de transfuzii din țară.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Conștientizând pe deplin importanța donării de sânge și beneficiile acestei acțiuni, dar și faptul că sângele salvează vieți, am decis să răspundem afirmativ invitației organizatorilor de a ne alătura acestei campanii extrem de importante pentru comunitate. Încurajăm, o dată în plus, toți clujenii care pot dona, să o facă, întrucât gestul lor poate contribui la îmbunătățirea stării de sănătate și salvarea vieții semenilor aflați în situații medicale dificile.”

Scopul campaniei este acela de a spori gradul de conștientizare a populației cu privire la nevoia permanentă de sânge și de componente sanguine, de a crește numărul de donatori de sânge, dar și de a evidenția importanța donării de sânge.

Campania include și o acțiune propriu-zisă de donare ce va avea loc vineri, 21 iulie 2023, în intervalul orar 08.00-15.00, la Cluj Arena, stadionul emblemă al Clujului și al întregii Transilvanii, care a fost dotat corespunzător derulării acestei activități.

Precizăm, în acest context, faptul că între Consiliul Județean Cluj și Institutul Național de Transfuzie Sanguină „Prof. Dr. C. T. Nicolau” a fost încheiat un Protocol de colaborare în vederea sprijinirii desfășurării unor acțiuni de donare de sânge. În baza acestuia, Consiliul Județean Cluj se implică activ în campaniile de conștientizare derulate la nivelul județului Cluj și care au drept principal obiectiv creșterea numărului donatorilor de sânge.

Informații tehnice despre donare se regăsesc pe pagina Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj – www.crtscluj.ro.

 

 

Biroul de presă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh