19
Mie, Iun
4 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Consiliul Județean Cluj a aprobat, în cadrul ședinței ordinare de luni, 31 iulie 2023, proiectul de hotărâre care vizează alocarea unor sume din fondul de rezervă al bugetului local al Județului Cluj în anul 2023 pentru cinci comune clujene.

            Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm să sprijinim și să colaborăm cu autoritățile locale astfel încât să asigurăm cetățenilor condițiile necesare unui trai decent și sigur. Intenția este aceea de a interveni de urgență pentru eliminarea situațiilor deficitare și de pericol.”

            Astfel, a fost aprobată suma de 184.000 de lei pentru comuna Mociu în vederea eliminării efectelor produse de calamitățile naturale, respectiv pentru finanțarea proiectului Desființare Corp C1 Școala cu clasele V-VIII Mociu.

127.000 de lei au fost alocați comunei Cătina pentru eliminarea efectelor produse de calamitățile naturale, respectiv pentru repararea acoperișului clădirii fostei școli gimnaziale din localitatea Feldioara.

48.000 de lei au fost aprobați pentru comuna Așchileu, aceștia fiind utilizați pentru eliminarea  efectelor produse de calamitățile naturale, respectiv pentru repararea interiorului Școlii Gimnaziale cu clasele I-VIII Așchileu Mare.

De asemenea, 56.000 de lei au fost alocați comunei Borșa pentru eliminarea efectelor produse de calamitățile naturale, pentru reparații la căminul cultural, la Biserica Ortodoxă - Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril și la Biserica Greco – Catolică - Înălțarea Sfintei Cruci, comuna Borșa.

            Totodată, suma de 300.000 de lei a fost destinată comunei Cojocna pentru eliminarea  efectelor produse de calamitățile naturale, pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare și redimensionare a sistemului de canalizare și preluare a apelor pluviale pe străzile Meșterilor și Lăutari din satul Cojocna.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh