28
Dum, Apr
1 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Podcast realizat de Consiliul Județean Cluj, prin Asociația „Produs de Cluj”

 

 

            Consiliul Județean Cluj a lansat vineri, 13 octombrie a.c., primul episod podcast, menit să aducă în atenția publicului personalități reprezentative ale comunității clujene.

            Acest prim episod oferă prilejul unei întâlniri cu domnul Sergiu Vitalian Vaida, cunoscut și îndrăgit realizator de emisiuni folclorice la postul public de televiziune.

            Podcastul poate fi urmărit integral pe youtube și pe rețelele de socializare, atât ale Consiliului Județean Cluj, ale Asociației ”Produs de Cluj”, cât și pe ale președintelui Consiliului Județean, Alin Tișe.

            Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Am trecut la o nouă etapă de promovare a județului. Pe lângă eforturile noastre depuse constant pentru promovarea tradițiilor, obiceiurilor și produselor specifice, dorim să aducem în prim plan și persoanele care au contribuit la dezvoltarea comunității locale, personalități reprezentative, generatoare de plusvaloare. La Cluj ne mândrim cu oameni de excepție, care au adus faimă județului și ale căror povești merită să le cunoaștem.”

Periodic vor fi prezentate episoade în care invitați vor fi oameni deosebiți, care s-au validat prin ceea ce fac pentru comunitate, ca ”produs de Cluj”.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh