22
Sam, Iun
5 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează că lucrările de execuţie aferente construcţiei Variantei de Ocolire Târgu Mureş au fost reluate. În acest moment se desfăşoară organizarea de şantier în vederea începerii acestor lucrări.

Contractul iniţial de execuţie a fost semnat în iunie 2014, Antreprenorul lucrării fiind societatea Copisa Constructora Pirenaica SA, cu o valoare a contractului de 134.798.974,3 lei fără TVA. Proiectul va fi cofinanţat din POIM 2014-2020.

Precizăm că, din cauza procesului intentat de proprietarii unor imobile afectate de construcţia acestui obiectiv, în data de 02.06.2015 a fost comunicată Hotărârea civila nr. 52, pronunţată de Curtea de Apel Târgu Mureş în Dosarul nr. 121/43/2015 prin care s-a dispus suspendarea executării dispoziţiilor art. 1, 6 şi 7 din HG nr. 378/2013 (suspendarea amplasamentului lucrării). Astfel, în data de 15.06.2015, Inginerul a dispus Suspendarea Lucrărilor.

În acest sens, CNADNR SA prin DRDP Braşov a formulat recurs în termenul legal, iar prin Hotărârea Curţii de Apel Târgu Mureş nr. 19/2016 din 18.02.2016 a fosautostrada-tg-murest respinsă cererea de suspendare formulată de reclamanţi până la soluţionarea definitivă a prezentei cauze, astfel execuţia lucrărilor putând fi deblocată.

"Şi Varianta de Ocolire Târgu Mureş, ca şi alte proiecte, a fost blocată stârnind justificat nemulţumirea oamenilor. Odată cu reluarea lucrărilor de execuţie, solicit Antreprenorului să se organizeze astfel încât să poată finaliza proiectul în termenul stabilit şi vom urmări împreună bunul mers al acestora", a declarat Cătălin Homor, Directorul General al CNADNR SA.

 

 

 

CNADNR SA

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh