19
Ma, Oct
32 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Judeţean Cluj continuă seria de lucrări, atât de întreţinere curentă şi periodică, cât şi de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene din zona de munte a judeţului, fiind demarate lucrări de întreţinere şi reparaţii ce vizează un tronson cu o lungime de 4,4 kilometri al drumului judeţean DJ 107J Valea Ierii – Caps.

 

Ceea ce ne propunem prin aceste lucrări recent demarate este ca, pe lângă dorinţa firească de a asigura o circulaţie normală şi în condiţii de siguranţă, să impulsionăm dezvoltarea economico-socială a acestei întregi zone, renumită din punct de vedere al obiectivelor turistice, al reliefului spectaculos şi al naturii sălbatice” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.asfaltari-cj-spt-2016

Lucrările constau în plombări cu mixtură asfaltică, burduşiri, acostamente, şanţuri, decolmatări de podeţe şi se execută  exclusiv în condiţii meteorologice favorabile, calitatea  acestora fiind verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

 

Biroul de presă

9 septembrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh