21
Dum, Iul
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

În cadrul programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene derulat de Consiliul Judeţean Cluj, pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii s-au executat şi finalizat până în prezent lucrări de tratament dublu bituminos pe o lungime totală de 6 kilometri. Lucrările au vizat două sectoare de drum, de la kilometrul 47+350 până la kilometrul 46+150 (1,2 kilometri), respectiv de la kilometrul 28+650 până la kilometrul 33+450 (4,8 kilometri).

Totodată, în contextul în care temperaturile din această perioadă au început să scadă în zona de munte, devenind insuficient de ridicate în vederea exedrum-jud-16-sept-2016cutării de lucrări de tratament dublu bituminos, precum şi pentru a avea garanţia realizării unor lucrări de calitate, s-a hotărât ca pe restul sectorului de drum să se execute lucrări de aşternere de covor asfaltic, superioare din punct de vedere calitativ, lucrările urmând să demareze în aceste zile.

Obiectivul Consiliului Judeţean Cluj nu se rezumă doar la a reabilita cât mai rapid acest drum judeţean care are rolul de a stimula dezvoltarea uneia dintre cele mai importante zone turistice ale judeţului ci şi de a beneficia de lucrări de cea mai bună calitate, conform tuturor exigenţelor şi  normativelor în vigoare, astfel încât şi durabilitatea acestora să fie una cât mai mare” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Lucrările se execută numai în condiţii meteorologice favorabile, calitatea acestora fiind în permanenţă verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

 

Biroul de presă

16 septembrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh