05
Dum, Feb
40 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

elena udrea

O vreme capricioasă  cu ploaie mocănească a întâmpinat-o pe Elena Udrea la Turda. Ministrul Turismului a ţinut neapărat să viziteze Salina Turda, un obiectiv reabilitat cu fonduri europene, care va fi cu siguranţă cel mai atractiv obiectiv turistic al oraşului. Investiţia se ridică la peste cinci milioane trei sute de mii euro, din care 63% sunt fonduri Phare. Lucrările de amenajare au debutat în februarie 2008 şi au termen de finalizare noiembrie 2009.

Ministrul Elena Udrea a inaugurat baza de tratament creată în mina Ghizela. Au fost amenajate spaţii de odihnă, sală de forţă şi un cabinet medical. Investiţiile transformă salina într-un spaţiu spectaculos, cu o înălţime de 20 metri , de unde se va admira întreaga privelişte iar pe lacul cu apă sărată se vor face plimbări cu bărcuţa,va funcţiona un teren de minigolf, iar accesul în sala mare a salinei se va face cu un lift de unde panorama e spectaculoasă.

Elena Udrea a coborât cele 13 etaje, până în sala mare, unde şi-a încercat talentul la minigolf pentru prima oară. « Investiţia de la salina e un exemplu demn de urmat », a concluzionat ministrul, care şi-a dorit o cură la Turda la salina, unde tratamentul e indicat şi pentru creşterea rezistenţei organismului şi a imunităţii : “Mina pe care o vedem aici cred că poate impresiona pe oricine. Nu mă aşteptam să văd aşa ceva, nu am vizitat până acum această salină. Cred că o să fie vizitată de o mulţime de lume care va fi fascinată de frumuseţea acestui loc. M-aş bucura ca toate salinele să fie modernizate ca şi aceasta de la Turda. Ne bucurăm ca cei de aici de la primărie au reuşit să facă acest proiect fără sprijin de la minister. Au accesat fonduri europene şi sunt un model pentru cei care au în administrare salinele din ţară. Nu putem decât sa-i felicităm pe cei de la Turda.”

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh