21
Dum, Iul
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic şi locuitorii din zonă în legătură cu faptul că au fost finalizate lucrările de întreţinere şi reparaţii care au vizat un tronson cu o lungime de 4,4 de kilometri al drumului judeţean DJ 107J Valea Ierii – Caps.

Lucrările de întreţinere la acest sector de drum judeţean au constat în plombări cu mixtură asfaltică, burduşiri, acostamente, şanţuri, decolmatări podeţe, etc.

Mă bucur că am intrat în această etapă în care, din ce în ce mai des, societăţile executante ne raportează finalizarea lucrărilor la diferite drumuri judeţene, cu atât mai mult cu cât, din dorinţa de a avea parte de lucrări de calitate şi cât mai durabile, am solicitat ca acestea să fie executate exclusiv atunci când condiţiile meteo permit acest lucru”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

 

Biroul de presă

 

20 septembrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh