19
Vi, Apr
20 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituţie de cultură care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a primit pentru a doua oară consecutiv distincţia Travellers’ Choice Winner (2016), acordată de TripAdvisor, distincţie oferită în urma evaluărilor şi preferinţelor utilizatorilor celui mai mare portal de turism din lume.

Acest premiu răsplăteşte excelenţa serviciilor în domeniul ospitalităţii şi este acordat instituţiilor care obţin, în mod constant, aprecieri deosebite din partea vizitatorilor şi turiştilor.

,,Felicit întreaga echipă a Muzeului Etnografic al Transilvaniei pentru efortul manifestat constant  în ceea ce priveşte promovare culturii şi tradiţiilor transilvănene, acest premiu fiind o încununare a muncii asidue depuse pentru primirea vizitatorilor şi pentru organizarea tuturor manifestărilor care au loc în această locaţie. Totodată, această distincţie obţinută constituie o reconfirmare a poziţionării instituţiei în topul celor mai performante instituţii culturale din România”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe

Pentru a se califica în vederea obţinerii acestui certificat, furnizorii de servicii culturale trebuie să menţină un punctaj general de minim patru puncte din cinci posibile în ceea ce priveşte evaluările publicului şi să fie listaţi pe site cel puţin un an de zile. Un criteriu suplimentar îl reprezintă volumul de evaluări primite în ultimele 12 luni.

Reamintim în acest context faptul că o serie de muzee renumite din întreaga lume (Sydney, Chicago, Sao Paolo, Roma) se bucură de certificarea oficială TripAdvisor, recunoaştere care se datorează feedback-ului oferit de vizitatori. Pentru al doilea an consecutiv, Muzeul a rămas, potrivit TripAdvisor, în Top 10 al muzeelor din România, performanţă cu adevărat remarcabilă cu cât numeroase alte mari muzee aflate anterior în primele 10 locuri ale acestui clasament nu au reuşit să îşi menţină poziţia fruntaşă.

Pentru mai multe detalii:

https://www.tripadvisor.co.uk/TravelersChoice-Museums-cTop-g294457

 

 

 

Biroul de presă

22 septembrie 2016

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh