28
Joi, Mar
23 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cadrul  programului de lucrări care vizează întreţinerea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul judeţean DJ 108C Gârbău – Aghireş – Leghia – DN1 se execută lucrări de întreţinere şi reparaţii care vizează un tronson cu o lungime totală de 22,4 kilometri, de la kilometrul 5+600 până la kilometrul 28+000. Astfel, în etapa actuală, se execută burduşiri şi reparaţii în zonele cu cedări de fundaţie a sistemului rutier.
Totodată, profitând de condiţiile meteorologice favorabile, pe raza localităţii Gârbău s-au executat lucrări de asfaltare prin aşternere de covor asfaltic într-un singur strat, iar pe alte sectoare de drum s-au executat cosiri de vegetaţie, şanţuri, acostamente, plombări cu mixtură asfaltică şi plombări cu stropiri succesive cu emulsie.
 „Întreţinerea şi îmbunătăţirea infrastructurii rutiere pe acest drum judeţean va fluidiza traficul din zonă şi va asigura o circulaţie normală în condiţii de siguranţă, permiţând totodată o legătură rapidă între drumurile naţionale DN1 şi DN1F” a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Biroul de presă
26 septembrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh