24
Lun, Iun
4 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Judeţean Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, va premia miercuri, 5 octombrie a.c. profesorii îndrumători ai celor mai performanţi şi merituoşi elevi clujeni precum şi cele mai bune unităţi şcolare clujene. Evenimentul survine premierii, la începutul acestei săptămâni, în cadrul Galei Excelenţei Clujene 2016, a elevilor care în cursul anului şcolar 2015-2016 au obţinut rezultate remarcabile la concursurile şi olimpiadele naţionale şi internaţionale.

 Astfel, într-o sală arhiplină de părinţi, profesori şi oficialităţi ale mediului educaţional şi administrativ clujean, în prezenţa vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, domnul Marius Mînzat, au fost înmânate recompense băneşti şi distincţii de excelenţă unui număr de 221 elevi clujeni, pentru rezultatele de excepţie obţinute de aceştia în cadrul concursurilor şi olimpiadelor şcolare la care au participat. Stimulentul material acordat, individualizat în funcţie de rezultatul obţinut de fiecare copil în parte, a fost posibil graţie deciziei forului administrativ judeţean de a aloca din bugetul propriu suma de 117.000 lei pentru premierea celor mai merituoşi elevi clujeni. Consiliul Judeţean Cluj îşi propune ca în acest fel să încurajeze performanţa şcolară, ca o încununare a perseverenţei şi a strădaniei elevilor  merituoşi de a promova judeţul Cluj prin intermediul excelenţei în educaţie.

Consiliul Judeţean Cluj a decis să susţină financiar, cu toată convingerea şi implicarea, performanţa şcolară, prin premierea elitelor Clujului, conştient fiind că viitorul comunităţii depinde într-o foarte mare măsură de calitatea procesului educaţional şi de rezultatele acestuia”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

În cadrul Galei festive au fost recompensaţi financiar şi au primit distincţia ,,Excelenţă în educaţie" un număr de 30 de tineri care au obţinut premii internaţionale şi care au activat în loturile naţionale, 44 de tineri care au obţinut premiul I la olimpiadele şcolare, 35 care au obţinute premiul al II-lea, respectiv 39 care au primit premiul III. De asemenea, au fost recompensaţi cu menţiuni un număr de 55 de elevi, restul primind medalii.

M-am bucurat să văd pe scenă ceea ce are mai bun învăţământului preuniversitar clujean, elevi care au potenţialul de a reprezenta acest judeţ la cel mai înalt nivel. Doresc să îi felicit pe această cale şi să le urez mult succes în continuare, speranţa mea fiind aceea că ne vom revedea în aceeaşi conjunctură, a recunoaşterii performanţelor lor, de cât mai multe ori de acum înainte” a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Marius Mînzat, prezent la festivitate.

 

Biroul de presă

29 septembrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh