03
Dum, Iul
31 New Articles

Administrație
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul zilei de miercuri, 5 octombrie 2016, Consiliul Județean Cluj a primit o solicitare oficială din partea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice privind transmiterea, din domeniul public al județului Cluj și administrarea Consiliului Judeţean în domeniul public al statului și administrarea Ministerului Sănătății, a terenului de 144.000 metri pătrați de pe teritoriul comunei Florești, str. Avram Iancu nr. 370-374, în vederea edificării viitorului Spital Regional de Urgență Cluj.

Susţinem cu toată convingerea şi prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziţie acest demers, mai mult decât benefic şi salutar, al construirii la Cluj, din fonduri europene, a Spitalului Regional de Urgenţă. Tocmai de aceea, voi răspunde cu maximă promptitudine acestei solicitări, sens în care voi convoca, în regim de urgenţă, o ședință în cadrul căreia Consiliul Județean să aprobe trecerea acestui teren în domeniul public al statului”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe. 

            Reamintim în acest context faptul că, în calitate de unic beneficiar al axei prioritare 8, obiectivul specific 8.2. „Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență” POR 2014-2020, Ministerul Sănătății intenționează ca, alături de Cluj, să mai edifice încă două spitale regionale de urgență la Craiova și Iași. În acest sens, Guvernul României a negociat cu Comisia Europeană alocarea unei sume totale de 150 de milioane de euro.

 

Biroul de presă

5 octombrie 2016

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh