28
Joi, Mar
23 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Pentru a afla ultimele noutăți legate de apropiata manifestare dedicată tuturor turdenilor, Zilele municipiului Turda, am stat de vorbă cu consilierul local PSD Cristian Matei, cel care s-a ocupat îndeaproape de organizarea ediției din acest an.

Am aflat astfel că până în această dimineață, la ora 9, s-au înscris peste 119 firme specializate în comercializarea diferitor produse, dornice să desfășoare activități comerciale cu ocazia sărbătorii turdenilor. ”Această cifră și faptul că înscrierile și interesul firmelor continuă, dovedește faptul că alegerea locației de desfășurare a Zilelor municipiului Turda este una foarte inspirată. Consider că numărul mare de firme interesate de o colaborare cu noi este motivată mai ales de desfășurarea manifestărilor în zona Materna-Parcul Teilor din cartierul Oprișani”, susține consilierul Matei.

Cristian Matei a mai arătat că s-au obținut sume de 100 de mii de lei reprezentând sponsorizări pentru ediția din acest an, o sumă obținută în cea mai mare parte datorită organizatorilor.

În plus, încasările din închirierea spațiilor de către serviciul specializat din Primăria Turda se ridică, până la această oră, peste suma preconizată în cadrul ultimei ședințe a consiliului local, când organizatorii avansau obținerea a 60000 de lei din această activitate.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh