23
Dum, Iun
4 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În contextul dezbaterii publice şi al numeroaselor discuţii care au loc în spaţiul public urmare a solicitării de obținere a autorizației integrate de mediu pentru ferma de pui și abatorul din comuna Florești, Consiliul Judeţean Cluj îşi reafirmă poziţia referitoare la această problemă, respectiv dezacordul total faţă de autorizarea şi funcţionarea unei ferme de pui şi a unui abator într-un cartier de locuinţe.

Poziţia Consiliului Judeţean Cluj are la bază ideea necesităţii respectării depline a legislaţiei în vigoare, fără niciun fel de derogare sau abatere şi a protejării interesului general al comunităţii şi a fost comunicată prin intermediul unor adrese oficiale Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj, Comisariatului Regional Cluj al Gărzii de Mediu, Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Cluj şi Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj.

„Consider că aplicarea legii, fără niciun fel de derogări, precum şi respectarea dreptului la viaţă, la sănătate şi la un mediu curat sunt absolut obligatorii şi nicio instituţie a statului nu poate decide în mod contrar, încălcând acest interes public suprem. Adresele pe care le-am transmis instituţiilor abilitate şi prin care am comunicat opoziţia categorică a Consiliului Judeţean faţă de autorizarea unei ferme de pui şi a unui abator într-o zonă rezidenţială reconfirmă punctul nostru de vedere referitor la acest subiect şi demersurile deja întreprinse în acest sens” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Biroul de presă

18 octombrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh