25
Sam, Mai
13 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoştinţa participanţilor la trafic, a turiştilor şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul judeţean DJ 108C Mănăstireni – joncţiunea cu drumul naţional DN1 sunt în plină desfăşurare lucrări de întreţinere şi reparaţii pe un tronson cu o lungime totală de 8 kilometri, în momentul de faţă executându-se lucrări de frezare, burduşiri şi plombări cu asfalt.

Întreţinerea şi îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a acestui drum judeţean are rolul de a asigura condiţii normale de circulaţie, în deplină siguranţă, stabilind, totodată, o legătură utilă şi rapidă între drumurile naţionale DN1 şi DN1R, această veritabilă poartă de intrare a Munţilor Apuseni” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Lucrările se execută exclusiv în condiţii meteorologice favorabile, calitatea acestora fiind  verificată constant de reprezentanţii Consiliului Judeţean şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

 

Biroul de presă

4 noiembrie 2016

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh