22
Lun, Iul
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cadrul „Programului de lucrări de modernizare şi reabilitare” aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 180 din 22 iulie 2016, lucrările de investiţii pe drumul judeţean DJ 161B Turda – Bogata – Călăraşi se desfăşoară în aceste zile prin aşternerea, pe ultimele sute de metri, a primului strat de covor asfaltic.

Anterior, mai multe sectoare ale acestui drum judeţean au fost deja asfaltate urmând ca la finalul proiectului covorul de asfalt să acopere întregul tronson în lungime de 10 kilometri, de la kilometrul 30+647 până la kilometrul 40+647.

În prezent se lucrează la aşternerea primului strat de asfalt (binder) pe ultimii 450 de metri, între kilometrul 35+400 şi kilometrul 35+850, tronson de drum care va lega celelalte sectoare asfaltate anterior. Investiţia va continua cu executarea de lucrări de aşternere a celui de-al doilea strat de asfalt, stratul de uzură, cu inserţie de plasă geocompozit antifisură între cele două straturi.

 

Lucrările de modernizare mai prevăd realizarea de şanţuri, şanţuri pavate cu beton, acostamente şi semnalizare rutieră.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh