17
Mie, Apr
12 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

CNAIR SA, pentru informarea corectă a opiniei publice, reaminteşte că la lansarea proiectului «Modernizarea infrastructurii privind siguranța circulației pe DN1, în sate lineare și puncte negre”, respectiv în anul 2009, acesta a avut avizele necesare de la toate instituţiile implicate în implementarea proiectului. În ultima perioadă, compania a primit mai multe sesizări cu privire la efectele soluţiilor tehnice cuprinse în derularea proiectului.

Având în vedere evoluţia lucrărilor şi ţinând cont de creşterea valorilor de trafic pe acest sector,  cât şi reclamaţiile primite de la localnici şi autorităţile publice locale, conducerea CNAIR a decis formarea unei comisii de la nivel central şi de la DRDP Cluj care să identifice şi să verifice în teren toate problemele semnalate. În urma acestor verificări, CNAIR va face demersurile necesare pentru a organiza o dezbatere publică cu toţi factorii decidenţi, privind problemele şi soluţiile determinate de finalizarea lucrărilor.

 

În continuare compania face apel la toţi conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie, pentru a asigura condiții optime de siguranță și confort în trafic, cât mai ales în vederea prevenirii şi evitării accidentelor rutiere.

 

 

                                                                                                                      CNAIR SA

 

Sursa foto: Gornistul

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh