19
Vi, Apr
20 New Articles

Anchetă
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„La data de 4 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în comuna Săndulești și în municipiul Turda, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.  În fapt, în noaptea de 23/24 iulie a.c., în jurul orei 03.30, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care se afla într-un vehicul pe strada Războieni, din municipiul Turda, ar fi fost deposedat de o sumă de bani, prin folosirea unor acte de violență, de către doi bărbați, în vârstă de 29 și 33 de ani, din municipiul Turda și comuna Săndulești.  Perchezițiile desfășurate au condus la ridicarea de telefoane mobile, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi bărbați. În urma prezentării magistraților, cei în cauză au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

 Prejudiciul cauzat urmează a se stabili cu exactitate în cadrul anchetei aflate în derulare.  Acțiunea a beneficiat de suportul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj” transmite IPJ Cluj.

Dacă informațiile de mai sus aparțin Poliției județene Cluj, o simplă căutare pe portalul justiției, la Judecătoria Turda, ne aduce mai multe informații, inclusiv la identitatea celor reținuți de anchetatori pentru 30 de zile, sub acuzația de tâlhărie calificată. Vezi aici: https://portal.just.ro/328/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=32800000000139921&id_inst=328

Să sperăm că, la Turda, vor avea loc în viitor cât mai puține astfel de acțiuni reprobabile!

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh