17
Lun, Iun
9 New Articles

Covid-19 și Vaccinare
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Noi bazaconii cu mii de distribuiri sunt demontate.
Vaccinurile nu provoacă infertilitate pe mai multe generații, nu ucid, nu provoacă avorturi și nu împiedică donarea de sânge. Dr. Robert Malone NU este inventatorul vaccinurilor ARN mesager și este vaccinat cu Moderna.
1. Dr. Malone este inventatorul vaccinurilor ARNm și spune că nimeni nu ar trebui să le facă: Fals!
Malone este un om de știință care la sfârșitul anilor 1980 a participat la lunga căutare a unui vaccin ARNm, care a ajuns la un rezultat de succes cu vaccinurile Covid-19 de la Moderna și Pfizer-BioNTech. Se auto-recunoaște ca fiind „inventator al vaccinurilor ARNm”, dar mulți oameni de știință de-a lungul mai multor decenii au participat la această cercetare. Acesată prezentarea generală a celor trei decenii de dezvoltare conține 224 de citate ale lucrărilor științifice și zeci de nume.
Malone, a cărui poziție ambiguă în ceea ce privește vaccinurile Covid-19 a alimentat mișcarea anti-vax, de fapt nu ia poziția că nimeni nu ar trebui să se vaccineze. Malone a criticat vaccinarea universală împotriva Covid-19, dar a spus că „o strategie mult mai optimă este vaccinarea doar a celor mai vulnerabili”. Malone însuși este vaccinat împotriva bolii Covid-19.
2. Toți oamenii vaccinați vor muri după șase luni din cauza sistemului imunitar distrus: Fals
3. Vaccinurile Covid-19 provoacă „mărirea dependenței de anticorpi (ADE)”: Fals!
4. Toți cei vaccinați vor face cheaguri de sânge: Fals!
5. Vaccinurile Covid-19 provoacă sterilitate și avorturi spontane: Fals!
6. Persoanele vaccinate nu pot dona sânge, plasmă, organe: Fals!
 Documentarea acestor afirmații false o găsiți aici: https://bit.ly/3GbBogy
 Fiecare se poate implica. Raportați informațiile false. Cele mai virale pot fi semnalate la agenția care se ocupă de fact-checking în România: https://verificat.afp.com/contact sau prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Sursa: AFP
Pin It