07
Ma, Mai
4 New Articles

De la cititori
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Am primit de la o cititoare care a dorit să-și păstreze anonimatul un răspuns primit la o sesizare făcută Poliției Locale Turda. Dincolo de faptul că textul este agramat, cu virgulă între subiect și predicat, de exemplu, datarea documentului semnat de cei care ocupă cele mai mari funcții în Poliția locală Turda este absolut aiuritoare (vezi facsimil).raspuns sesizare politia locala

Am râs cu lacrimi văzând că oamenii de la Serviciul Public Poliția Locală Turda, îi spun petentei că îi răspund la o sesizare făcută în data de 12 mai 2019 (azi fiind abia 8 mai!). Dar când cred polițiștii că i-au răspuns doamnei? În 18 septembrie 2019! Adică au răspuns, la începutul toamnei viitoare, unei sesizări nefăcute încă...!!!

Doamna ne-a mărturisit că sesizarea dânsei a fost făcută în data de 11 aprilie 2019, iar Poliția locală i-a răspuns azi, 8 mai 2019, la aproape o lună, semn că nu s-au prea grăbit.

Ne permitem să îi rugăm pe polițiștii locali să fie mai atenți, pentru ca glumele cu ei să nu se mai dovedească adevărate. Cel mai trist este că cei trei polițiști locali sunt remunerați lunar, împreună, cu peste 20.000 de lei. La banii ăstia, normal că și cetățenii își permit să ceară mai puține greșeli din partea lor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh