25
Joi, Apr
6 New Articles

De la cititori
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O cititoare ne sesizează indolența autorităților într-o problemă care pare a deveni tot mai mare în întreg orașul. Este vorba de haite de câini fără stăpân semnalate apropae peste tot. De această dată, cititoarea noastră sesizează un grup de câini care își caini fara stapanface veacul prin zona Parcului Turda Nouă.

„Am sunat de 5 ori la poliția locală din cauza câinilor fără stăpân, pentru a cere ajutorul acestora. Dar, din păcate, degeaba. Câinii latră toată noaptea, nu se poate ieși liniștit pe stradă de ei. De două luni așteptăm ca domnul doctor care se ocupă de câinii fără stăpân, să vină. Câinii stau în foișorul din parc, sau chiar în fața caselor. De multe ori stau pe strada Nicolae Iorga, pe lângă pârâu, în spatele bisericii Martorilor lui Iehova”, se plânge turdeanca. 

Poate cineva din personalul cu atribuții din Primăria Turda îi va răspunde. Ar fi un gest de respect și de normalitate. Hai să vedem, se poate?

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh