21
Sam, Sep
6 New Articles

De la cititori
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Unul dintre cetățenii foarte activi în mediul online pune punctul pe „i” în domeniul înmatriculărilor auto din Câmpia Turzii, care se pare că nu funcționează cum ar fi normal, în avantajul cetățenilor:
„Daca toata lumea s-a bucurat ca isi va putea inmatricula vehiculul si la Campia Turzii si vor scuti drumuri si timp la Cluj Napoca se pare ca rezolvarea da mai multa bataie de cap decat aduce rezolvari si anume,
1.Programul este limitat la doua zile pe saptamana cu program limitat de patru ore pe zi. Deci exista un numar limitat de dosare care se pot prelua de multe ori peste numarul de dosare de depus. Nu mai luam in calcul ca vin cetateni si din alte localitati ale judetului cu mult din afara zonei noastre.
2.Lipsa posiblitatii de programare on line se transforma intr-un adevarat calvar pentru cetateni. Astfel pentru a prinde un loc pentru ziua respectiva se sta la coada pentru un numar de ordine de la patru dimineata daca nu si mai devreme si apoi astepti de la 9.30 sa iti vina randul.
3.Toata acesta situatie pentru cetatenii care practic nu pot pierde o zi intreaga pentru o asemenea operatiune aduc si cheltuieli suplimentare substatiale in taxe notariale si comisioane platite la terti pentru a face aceste operatiuni in locul lor.
La aceasta situatie avem alternativa depunerii dosarelor la Cluj Napoca cu programare online de luni pana vineri intre orele 08.00-21.00. Avand in vedere programarea online, numarul de zile si intervalul orar este imposibil ca cineva sa nu gaseasca maxim 2 ore intr-o zi, daca iai in calcul drumul dus intors pana la Cluj Napoca, ca sa depuna dosarul la Cluj Napoca. Costul drumului este compensat de costul taxelor notariale si comisionul tertului.
Rezolvarea situatiei de la Campia Turzii ar fi posibilitatea de programare on line pe care onor prefectura condusa de o ghirisanca nu este in stare sa o rezolve de atata timp. Nu comentez mai mult acest aspect.
Avand in vedere cele mai sus prezentate faceti alegerea care vi se potriveste fiecaruia pentru asemenea situatii”, consemnează Florin Liviu Taloș.
Un altcetățeana comentat:„Programările sunt de tot rasul mergi personal ,îți scoți număr cu noaptea în cap ,ajungi acasă și
bei un pahar cu apă în care te reîntorci să stai după număr, pai nu era mai simplu începerea prg. De la cât se deschide ghișeul și tot atuncea să se extragă numerele ? În alte țări funcționează!!!!! La noi de ce nu ?”
Ar fi bine ca responsabilii de aceste realități să se adapteze la necesitățile localnicilor sau, dacă e imposibil, să le transmită acestora motivul.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh